Asia CEO Summit Programme

Sample Image

Loading
19:00
  1. Hosted by Singapore Tourism Board: Asia CEO Summit Reception Dinner (optional to attend)
    The Clifford Pier, The Fullerton Bay Hotel
    120 mins
07:00
  1. 120 mins
09:30
  1. 20 mins
    By Kai Hattendorf, CEO (UFI)
10:00
  1. 60 mins

    The Global CEOs of the largest event organisers in the world will share their thoughts and vision on what has had the biggest impact on their businesses and the global sector in recent times, together with their hopes and ambitions for the future. Topics such as the different pace of the transition from ‘pandemic to endemic’ across the world and how this is impacting their customers and visitors; what digital engagement strategies will stick and what was a miss; what do they see as the mid and long-term impact of both the conflict in Ukraine and the geopolitical shift in China.

    Speakers:
    Lisa Hannant, CEO (Clarion Events)
    Renaud Hamaide, Group Managing Director (Comexposium)
    Charlie McCurdy, CEO (Informa)

    Moderator:
    Jo-Anne Kelleway, International Industry Ambassador (Freeman)

11:00
  1. 45 mins
11:45
  1. 45 mins

    Understanding where the money flows, impacts and trends within the Asia Pacific region and globally gives us great insights to help predict future opportunities and risks for our businesses and customers. In this session, we will hear an economist’s view, looking at trends before the world came to a standstill with the pandemic and trends emerging against the backdrop of an unsettled restart impacted by both conflict and the possible decoupling of China from the world’s economy.

    Speakers:
    Paul Kent, Partner, Data, Economics and Analytics (KPMG)

12:30
  1. 90 mins
14:00
  1. 60 mins

    A session with female business leaders from across the globe. In recent years several association platforms and groups have been established to help increase the number of women in senior roles within the industry. They provide help, support and empower women to reach higher and more ambitious levels in their careers. In this session, we will hear about a number of these programmes to share best practices and approaches that are making a difference.

    Speakers:
    Caitlin Read, Director (ARC)
    Elaine Chia, CEO APAC (Comexposium)
    Lisa Hannant, Managing Director (Clarion Events)
    Monica Lee-Müller, President (UFI) 

15:00
  1. 40 mins

    So much has happened since the Joint Leadership Summit pilot event last October; the different approaches to managing the pandemic resulted in a staged reopening across the world. What did that look like from an Asia Pacific perspective? What lessons were learnt, possible damage done or new opportunities for those countries taking a more conservative approach? In this fireside chat, we will hear thoughts and views from Robin Hu, Chairman of the Board at Constellar Holdings. 

    Speakers:
    Geoff Dickinson, CEO (DMG Events)
    Robin Hu, Chairman (Constellar)

15:40
  1. 40 mins
16:20
  1. 40 mins

    Increasingly investors, customers, and our own teams are demanding evidence that our organisations are taking action and a responsible approach to not only the road to net zero, but also the sustainable journey to get there. The race to net zero is most definitely on, as is the race to prove our industry is the most sustainable way to do business, with work ongoing on showing we are a carbon aggregator, and a multitude of advice and support coming from associations across the world. In this session, we will hear about the ‘Net Zero Carbon Events’ initiative, plus a myriad of case studies from an organiser, venue and supplier on how they are truly making a difference now with an eye on the future.

    Speakers:
    Kai Hattendorf, CEO (UFI)
    Mark Temple Smith, COO (Informa Markets)

18:30
  1. Offsite
    150 mins
08:00
  1. 90 mins
09:30
  1. 60 mins

    The Asia Pacific region was and will be an outperformer, seeing exceptional growth pre-pandemic. How do we structure the events business to capitalise on this? Partnerships, mergers, and acquisitions are great ways to stimulate growth and creativity creating opportunities for all. Entrepreneurship is about to step up a gear, but how can everyone reduce their risk and maximise their chance of success? Future success is shaped by learning our lessons from history and how plans, objectives and approaches have evolved based on experience. We will hear from both a buyer & seller, an organiser & local partner on what they have learnt so we can have a head start on the growth agenda.

    Speakers:
    Margaret Ma, CEO (Informa)
    Rajan Sharma, Director (Inter ADS)
    Effi Setiabudi, President, Board of Director (Debindo)

    Moderator:
    Mark Cochrane, Regional Director (Asia and Pacific) (UFI)

10:30
  1. 40 mins
11:10
  1. 40 mins

    The global shortage of skilled talent is a challenge for us all, but how are organisers approaching this, and what can we learn from each other. How are different organisations attracting new talent, and building innovative new teams who will grow and develop over the long term. In this session we’ll hear from a talent specialist within Mercer, alongside a HR director from an organiser who is trailblazing their own talent agenda turning it into an opportunity

    Speakers:
    Peta Latimer, CEO - Singapore, Mercer.
    Fleur Kearns, VP Human Resources, APAC, RX Global

11:50
  1. 60 mins

    The industry has met with unprecedented challenges through the pandemic, new ways of working were forced upon us, as was the challenge to retain revenue, engage our customers whilst not being permitted to meet face to face. Many lessons were learnt, new revenue streams found, and improved ways of working for our customers and our teams - but what really worked, and what will our customers continue to demand? Whilst live has come back with a vengeance what digital legacy will the pandemic leave, were virtual events a moment in time, and what does ‘omnichannel’ really mean?

    Speakers:
    Richard Ireland, President (SACEOS)
    Kenny Yong, Founder and Group CEO (Fireworks Trade Media)
    Pat Patel, Executive Director (Elevandi)
    Yuko Furuichi, CEO (Comexposium)

12:50
  1. 10 mins
13:00
  1. 90 mins
    Venue: TBC
19:00
  1. 120 mins
    Venue: TBC
07:00
  1. 180 mins

Partners

Sponsors Logo

Organised by

Sponsors Logo

Organised by

Sponsors Logo

Organised by

Sponsors Logo

Organised by

CEO

Held In

Sponsors Logo

Supported by